maanantai 26. elokuuta 2013

Tervehdys...

Me ollaan taas oltu mökillä viikonloppu. 
Ja ensi viikonloppuna onkin sit jo huvilakauden päättäjäiset. Niin se kesä on sitten taas mennyt ja aivan liian äkkiä. Oliver kyllä tosin odottaa jo kovasti ensi viikonloppua, ja silloinhan saa ampua raketteja ja kaikenlaisia papatteja. Ja toivottavasti myös kokon saisi sytyttää, meidän mökillä jotkut on tehnyt niin innokkaasti risusavotta hommia et taitaa kokkokin palaa pari päivää kun sen tuleen tuikkaa! 
Ja sitten seuraavalla viikolla onkin osalla porukasta paluu arkeen. Paul menee töihin 7 viikon lomailun jälkeen ja Oliver aloittaa leikki lapsena päiväkodissa. Eli kahtena päivänä viikossa 4 h per päivä. Kiukuttelua on siis luvassa, eihän neljässä tunnissa mitään ehdi... =) 
Ja mä saan Ellenin kanssa touhata hetken kahdestaan.

 Perjantaina kävin investoimassa uudet lenkkikengät ja illalla lähden sitten niitä testaamaan. Toivottavasti ei tuu rakkoja  sit mul kyl menee hermo... Sais nää vauva läskit kyytii  mä en yhtään viihdy tässä kehossani tällä hetkellä.
Ja Karkin ym. kaiken hyvän syöminen ei kyllä yhtään edistä asiaa. Joten nyt on vaan tartuttava ittee niskasta kiinni. Jos vaikka pääsisi johonkin pikkujouluihin niin ei Tarvis ittee mihinkään säkkiin verhota... 

Tällaista siis täällä näin maanantaina.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Petra 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti