sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Lunta!!! & Pikkujoulua..

No nyt sitä sitten ainakin sataa mutta maassa se ei ainakaan vielä näy... LUMI nimittäin. Tekipä se mut onnelliseksi, ihan vain toi että se on valkoista =)

Tonttu muisti myös Iinestä =))


Pikkujoulu tonttu oli heittäytynyt meillä aivan mahdottomaksi.
Se vieraili neljä kertaa eilen illalla meidän oven takana.
Ja meidän oma pikku tonttu oli aivan kauhuissaan joka kerta kun oveen hakattiin. Olis varmaan menny sohvan alle piiloon jos olis sinne mahtunu. On taidettu pelotella tontulla vähän liikaa, vai missä on mahtanut mennä vikaan =/Mä sain kans tontulta paketin  ;)

Tässä vähän sitä meidän Joulu ilmettä..
Eilen töistä päästyäni sitten kovalla tohinalla. Joulua laittamaan. Oliver oli mummolassa päivä unilla ja sitten vielä iltapäivänkin. Ja viiden pintaan kävelivät (mummu, muffa ja Oliver) tänne kovassa tuulessa. Syötiin oikein hyvin ja vähän viiniä maisteltiin. Jälkkäriksi oli sit glögiä ja joulutorttuja. Ihanaa fiilistelyä.

Tänään sitten rakas ystäväni piipahti yllätykseksi tämänkin päivän piristämään oikein kunnolla. Miten sitä saakin virtaa siitä kun saa oikein kunnolla nauraa ja puhua "p...a" hetken aikaa sellaisen ihmisen kanssa joka on mielessä varmasti joka päivä mutta ei varmaan olla muuten kuukauteen ainakaan nähty.

Ystävät on kyllä elämän suola!!!

Ihanaa 1:stä adventtia!

Petra

Ps. Lumi sade loppui jo... lisää odotellessa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti