torstai 10. marraskuuta 2011

111111


Perjantai vihdoinkin....

Me ollaan täällä sairastettu koko viikko.. Vatsatautia ja pääkipeä. Eka oli Oliver ja sitten mä olen maannu kaksi päivää. JA viimeyönä alkoi iskä sitten oksentamaan.

Tänään meidän olisi Oliverin kanssa tarkoitus lähteä viemään Iines Poriin trimmattavaksi. Se näyttää taas vaihteeksi aivan jääkarhulta. Ja sitten samalla vähän shoppailemaan. Rahaa ei kyllä pahemmin ole mutta kyllä me nyt ainakin isänpäivälahja saadaan hommattua. Ja jos jonnekki kirpparille päästäis piipahtamaan niin se olisi aika hyvä homma.

Jotain kivaa pitäisi kyllä keksiä lisäksi onhan nyt sentään 11.11.11 ja kellokin on jossain vaiheessa 11.11.11 =)

Täällä meidän pikku kylällä oli eilen aika hurjaa menoa. Mies oli ammuskellut kerrostalon aulassa ja huoltoaseman pihassa useita laukaksia naista kohti. Kukaan ei onneksi loukkaantunut ja hullu saatiin heti onneksi kiinni. Mutta kyllä sitä alkaa miettimään että missä sitä uskaltaa liikkua ettei osu minkään luodin eteen. Kun nyt täällä meidän pikku kylälläkin pyssyjen kanssa heilutaan. Mutta jos liikaa alkaa pohtiin niin ei sitä varmaan uskaltaisi kotoonsa pois lähteä.

Mutta me ainakin lähdetään Oliverin kanssa viettämään mukavaa vapaapäivää ja jätetään iskä kotiin oksentamaan =)

Kaikille oikein mukavaa päivänjatkoa.

Petra

2 kommenttia:

 1. Tuollaiset vatsataudit pakkaavat käymään aina koko perheen läpi, kun joku sen ensi sairastaa...(
  Onneksi ne ovat tuollaisia pian paranevia sairauksia, mutta kyllä siinä aikuin on aina muutaman päivän aikas heikko oloinen.

  Parempaa isänpäivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Joo,liikaa ei kannata miettiä-muuten joutuu linnottautuun lasten kera neljän seinän sisälle..mutta kyllä tuommoinen pistää miettimään...ja kauhistuttaa!
  Toivottavasti päivä oli mukava ja kirppiskin osui kohdalle!
  Mukavaa viikonloppua!
  p.s.Mahatauti on se taudeista viheliäisin!!

  VastaaPoista