torstai 25. elokuuta 2011

Syksy tule jo...

Sama virsi taas, aika kuluu niin nopeasti. Kesä on kohta ohi...   Ihanat lämpöiset syys illat ovat tulleet iloksemme. On niin ihanaa laittaa kynttilät palamaan ja nauttia hämärästä.

Paljoakaan ei ole meidän elämässä tapahtunu. Töissä käyty ja töiden puitteissa saanut vierailla Helsingissä messuilla. Hypistelemässä kaikenlaista ihanaa sisustus juttua.. Parin viikon päästä suunnataan Tamperreelle taas pariksipäiväksi ostopäiville. Ne on tosikivoja, mutta on ne raskaita reissuja..

Tallinnassa vierailtiin kullan kanssa ihan kahdestaan.. On se kaunis kaupunki ja sattui olemaan niin hieno ilmakin että kyllä meidän kelpasi... Mitään ei oikeasstaan ostettu, käveltiin vaan ympäriinsä.
Syötiin ja juotiin ja nautittiin siitä että saatiin vaan olla.
 Eikä tarvinnu välittää yhtään mistään.


Yks mikä harmittaa nyt tässä elämässä on se että tämä työ vie niin paljon aikaa elämästä..
Haluaisin nähdä ystäviäni paljon paljon enemmän!
Moni  asuu 100 km säteellä meistä.. Eihän se ole matka eikä mikään, mutta siinä menee kuitenkin 2,5h aikaa.. Ja kun pääsee vähän ennen kuutta illalla töistä niin ei sitä kyllä tuu lähdettyä mihinkään.
Ja vapaa päivinä on siivottava, pestävä pyykkiä, laitettava ruokaa, leivottava välillä, hoidettava pihaa.. Kaikki on toisaalta kivoja hommia mutta kun ne on pakko tehdä niin niistä tulee pakko pullaa..
Kun keksisi jonkun ratkaisun miten voisi tehdä vähemmän töitä ja saada silti saman palkan =) Heh, ja kellään muullahan ei varmaankaan ole samaa ongelmaa...


Ja sitten vielä =)

Sain ensinmäisen tunnustuksen!!!

KIITOS Satsuma blogista Hetki Uneksien

Tnnustuksen saajan täytyy kertoa Lempiväri, Lempiruoka ja paikka jossa haluaisi käydä.


1. Vaatteissa lempiväri on musta. Sisustuksessa valkoinen ja beige. Jä väri mistä pidän muuten niin on oikein kirkas pinkki.

2. Lempiruoka on Pasta carbonara nam. hirvenpaisti ja sienikastike. Raclette nam nam.. (sori en osaa valita vain yhtä =/ )

3. Paikka minne haluaisin matkustaa on aikalähellä Tanskaan. Köpikseen ja Joulumarkkinoille!

Tunnustus pitäisi laittaa 15 blogiin eteenpäin.. Mutta tämän on saanut jo niin moni mielestäni niin en viitsi laittaa kiertoon vaan kaikki halukkaat saa sen täältä napata. (HÄ HÄÄ mä pidän tämän ihanan jutun itselläni...)

Mukavaa torstaita kaikille!

Petra

4 kommenttia:

 1. Tervehdys sinulle sinne keltaiseen vajaan:) Minustakin on ihanaa sytytellä kynttilöitä illan hämärässä. Arkiset ruokailuhetketkin tuntuvat "kuin juhlaa vain". Iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 2. Heippa ja kiva kun kävit kyläilemässä ja viestiäkin jättämässä :) Tulee aina kovin hyvä mieli uusista "naamoista"! ja näin löysin tieni myös tänne sinun keltaiseen vajaasi ;)
  Suloinen poika ja hieno uusi tukka :)) Kuinka vanha poikasi on?
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Hei! Tulin vastavierailulle ja ensimmäiseksi huomasin profiilissa sanat: valkoisessa "kasari"tiilitalossa. Ihana löytää kohtalotoveri :D

  VastaaPoista
 4. Oi,miten lämminhenkinen blogi! Olisin halunnut kirjautua lukijaksi..voi en löydä missä.

  VastaaPoista