sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kesämökkeilyä ym...

Ja taas se sama virsi... Aika menee niin nopeasti että mukana ei oikein kerkee..
Töissä on ollu niin kiireistä ja paljon kaikenlaista opittavaa että ei oikein ole ollu virtaa päivitellä mitään..
Mutta nyt oikein kunnon kuva pläjäys meidän elämästä!Mökille löytyi Samin vanha traktori mitä sitten tuunattiin kunnon kulkupeliksi. Ja kärry rakennettiin kolmen miehen voimin. Oliver, pappa ja Krisu.


Ja hyvin pelittää!Iines ja Bongo ilta lenkillä rannassa. Tähän kohtaan tulee hiekka ranta!Takka puut kulki hyvin traktorin kyytissä.Oliver elämänsä ekaa kertaa kalassa ja heti tuli saalistakin.Tyytyväiset kala miehet.

Iines vartioi saaliita!

Ja eikun lisää narraamaan.

Mutta siihen se innostus sitten lopahti. Hiekkalaatikko kutsui.. Ehkä sitten ensi kesänä iskällä on jo kunnon kala kaveri.

Oliverilla oli ekaa kertaa silmätulehdus. Kamalaa!!! Hoitona on ollut suklaa jäätelöä =) Tippojen jälkeen..
Samalla viikolla hajosi ruohonleikkuri. JA ei kahta ilman kolmatta.... Siivosin "konttoria" ja Paul tyhjäsi tiskikonetta, päätti Oliver kantaa myös kortensa kekoon. Hiippaili kylpyhuoneeseen ja alkoi pesemään vessapaperi rullaa pesualtaassa. Tukkoonhan se meni... ja vesi valui yli reunojen mikä ei hänen mielestään ilmeisestikkään haitannut menoa. Vesi sitten valui kylppäristä makuuhuoneeseen ja siitä sitten vielä konttoriinkin. Tulipahan sitten tehtyä oikein kunnon juhannus siivot. Harvoin sitä lauantai iltana heitetään laminaatti pihalle ja kaikki mööpelit muutettiin makuuhuoneesta toiseen huoneeseen. .  Että tällaista meillä. No nyt meillä on sitten uusi ihana omena laminaatti lattia makkarissa. Olisipa rahaa laittaa koko taloon!!! Ja ilman tuollaista hoppua =)


Kulta mussukkani täytti 40 VEEE!!!
Sukulaiset kutsuttiin kahville. Meitä oli noin 20 henkilöä. Tarjoiluista en taaskaan muistanut ottaa kuvaa ja eipä niissä nyt niin kehumista ollut. Töissä oli perjantaina viralliset avajaiset että oli tältä rouvalta patterit suoraan sanoen loppu!!! Juhannus aattona vietetään sitten mökillä oikein kunnon pippalot kavereiden kanssa. Kunnon syöminkineen ja juomineen.


"ME" niin kuvauksellisina...


Ihanan pirtsakka Fammuni.


Uffalla ja Oliverilla vauhtia piisasi.

Serkku kultani, poikiensa kanssa nuorimmainen nukkui koko illan on vasta kolme viikkoa vanha joten ens kerralla sitten =)


Tässä pikku juhlija alkaa olla takki tyhjänä! Onneks kummitädin syliin voi mennä hetkeksi rauhoittumaan. Manne on Best!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti