keskiviikko 4. toukokuuta 2011

KESÄ!!!!!!

Aah ja ihana toukokuu!
Mutta minne katosi se ihanainen aurinko....
Vappu meni niin hujauksessa että sitä ei edes huomannu olevan.


Laventelit ja ulkokalusteet odottelee jo ulkona. Ei muuta ku nauttimaan, mutta kuka tuolla tuulessa viitsisi olla palelemassa.Kävin sitten viimeviikolla siellä Seinäjoella työhaastattelussa.
Hyvin meni... Kymmenen haastateltiin ja kolme pääsi soveltuvuus kokeisiin ja minä olen yksi niistä. Ja eilen sitten kävin siellä Tampereella niissä testeissä. Olipa sitten ihmepäivä... mikä kokemus. Sen jälkeen kyllä tuntui että onkohan musta yhtään mihinkään..
 Mitähän sellaisistakin kysymyksistä ne saa selville kuin et, pidätkö patsaiden koskettelusta, nautiko kun saat tunkea varpaasi mutaan, pidätkä tulesta... Hei halooooo! No ensi viikolla selviää sitten miten siinä hommassa käy. Pitäkää peukkua =)

Seinäjoella käydessäni poikkesin aivan ihanassa sisustus putiikissa. Joku vinkkasikin siitä jossain blogissa ja sehän sitten oli siinä matkanvarrella niin pakkohan oli lyödä jarrut pohjaan ja käydä kurkkaamassa. Matkaan tarttui elämäni ensinmäiset Riviéra Maison ihanuudet. Voikun voittaisi lotossa niin tietäisin kyllä minne nokkani suuntaisin. Tai saisi nyt edes työpaikan...


Tässä on meitin vappukoristeita tai no olihan meillä kyllä ilmapallot tietenkin hollilla. Oliverilla oli kyllä hauskaa. Koiraa kiusas pallojen kanssa ja ihmetteli sitten kovasti et miten ne niin rikki menee.. =) Ja nuoren miehen lempilause on tällä hetkellä = Voi jestas sentään... ja käsi silleen sopivasti suun edessä.  Mummu ja Uffa oli meillä vappuna grillailemassa. Ja toivat mukanaan tän ihanan saappaan,  Oliverin  mielestä se on hänen saappaansa =)

Tuulista päivänjatkoa

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti