lauantai 26. maaliskuuta 2011

Auringon paistetta...

Kylläpäs taas ehti vierähtää aikaa siitä kun viimeksi täällä mitään kirjoittelin.
Vihdoinkin alkaa tuntumaan siltä että kevät ehkä sittenkin saapuu tänne. Meillä on jo ihan mukavasti  pihasta lumi sulanu, ihana tunne ku räystäistä tippuu vesi ja linnut laulaa. Oon saanu nauttia näistä ihanista kevät päivistä kerrankin oikein kunnolla. Ollaan Oliverin kanssa päivisin ulkoiltu oikein kunnolla ja sit onkin päikkärit mistunu tosi makoisille.

Niin mulla loppui tosiaan ne työt sitten viimeinen päivä helmikuuta. Suunnittelin kaikenlaista mitä pitäisi sitten tehdä kun jään työttömäksi. Mutta kävikin niin että aloitin uudessa työpaikassa jo heti seuraavana päivänä. Tosin se on vaan "extra" hommaa että aina tarvittaessa. Mutta tämä kuukausi on ainakin paiskittu töitä niin paljon kun vaan on ehtiny. Nyt sitten ensi viikolla rauhoittuu kun vakkari henkilökunta on pitänyt talvi lomansa. Et saa nyt sitten nähdä miten tässä pari kuukautta menee sittenhän onkin jo kesäloma aika.

Muuten täällä meillä ei ole mitään kummempaa tapahtunut. Keittiöön ollaan vaihdettu vaalea tapetti siitä kuvia sitten joskus myöhemmin. Ja vähän huonekaluja ollaan maalailtu, tietenkin valkoiseksi =)

Puutarha kurssi oli muuten todellinen pettymys! Kävin vain sen yhden kerran... Sitä oli vetämässä sellainen vanha papparainen joka ei välillä edes muistanu että mitä se oli juuri hetki sitten puhunut. Ja oli kovin ankara mielipiteissään. Mutta olen mä saanut silti pähkäiltyä mitä mä tohon etupihalle istutan ja miten sen toteutan. Pääsisipä jo hommiin.  Uudessa työpaikassa on muuten julmetusti lehtiä ja niitä sitten aina tilaisuuden tullen ohimennen vilkaisen. Niin kyllähän niitä ideoita sitten löytyykin...Kääpiö Fammun luona ilmeisesti lähdössä lypsylle..


Apina orkesteri! (Tack Nisse =)  ) Huomatkaa eväät rummun päällä, jos sattuisi nälkä yllättään..

Kummien kanssa kaikkea kivaa keksitty...Kelkkailu on kivaa mutta aika raskasta hommaa jos on tullu uutta lunta.Väliaikainen tv pöytä viritelmä, mutta kyllä se silti toimii todella hyvin pikku Jussille=)

Ja tässä kiitos monen vuoden työstä=/

Kohta pitää lähteä töihin joten mukavaa lauantai iltaa kaikille!
TV. Petra


PS. Tänään on 7 500 000 € lotossa!!! Voi ku sais 1/10 siitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti