perjantai 4. helmikuuta 2011

HARMITTAA!

Tänään piti olla mukava ilta tiedossa. Vapaa ilta!!! Tyttöjen ilta!!! Vaasassa!!!
Mutta toisin kävi... iltaa oltiin suunniteltu jo ainakin kuukauden verran. Ja nyt sitten oikeestaan kenellekkään ei enään sopinut mikään. Joten päätimme sitten siirtää sen johonkin hamaan tulevaisuuteen.

No seuraava vaihe oli sitten se että, ajattelin linnoittautua lukkojen taakse askartelemaan kaikkea kivaa. No toisin kävi senkin suunnitelman. Rakas puolisoni ilmoitti että hänellä menee tänään todellakin ylitöiksi. Joten me Oliverin kanssa mennään nyt jonnekkin syömään ja sitten leikitään.

Mutta onneksi huomenna nään rakkaimman ystäväni M. mennään Kristiinan talvimarkkinoille. Täällä avataan myös huomenna uusi spr:n kirppis joten sinne mennään tutustumaan.

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Tulin laittamaan sulle tänne viestiä, kun kyselit siitä valaisimesta. Voin laittaa sen sulle rahtikuluitta matkahuollon kautta, jos vielä olet kiinnostunut, hinta siis 40€. Voit laittaa mulle s-postia sanna-riikka.wahala@pp.inet.fi

    Ihana mytty kuvassa:)...voi harmi, kun teillä suunnitelmat peruuntuivat! Tollaset tyttöjen illat ovat kyllä niin luksusta - toivottavasti pääsette kohta viettämään iltaa!

    VastaaPoista