sunnuntai 7. marraskuuta 2010

SYYS TERVEHDYS...

Jäi tämäkin homma vähän kesken.. Eka innostuin ihan hirmuisesti, ideoita oli vaikka millä mitalla. Mutta sitten se lopahti ihan niinkuin kaikki muutkin asiat nykyään...

Mä olen jotenkin jumissa... Poljen paikoillani.. ihan niinkuin yhden blogin Emilia. Olen kans märehtinyt ja murehtinut asioita, joille en voi yksinkertaisesti enään mitään. Oon käyttänyt energiani turhaan pähkäilyyn ja odottanut jotakin ihmettä. Energian mitä on työpäivän jälkeen jäljellä voisi vaikka käyttää kaappien siivoomiseen, sen valtavan pykkivuoren silittämiseen (edelleen on etelän loman jälkeen kesä vaattetkin silittämättä..).  no sitten kun alan siivoamaan jotain kohtaa niin samalla sekoitan toista. Kun mistään ei malta luopua, ja lisää vain haluaa... Mikä oravan pyörä...
No ollanhan me touhuttu koko syksy kaikenlaista. Käytiin lomalla Kreikassa. Eihän sekään tietysti menny ihan putkeen.. Oliver sairastui heti toisena päivänä... Mutta siinähän on hyvä syy palata sinne uudestaan  =)
Mutta onneahan on se että kohta on JOULU! Meillä on ihan vahingossa hiipiny ihan pikkuisen vain jotain joulu juttuja kaapin kätköistä esiin.. hihii =) Rakas aviomieheni sanoi kullan murullemme että nyt se sitten alkaa.. äiti sekoo jouluun! Mitähän se sellainen mahtaakaan tarkoittaa.

ONNEKSI ON VIIKONLOPPU  Ja vapaata... Meillä on ollu kiva viikonloppu ystävä vuosien takaa kävi eilen kyläilemässä lapsukaistensa kassa. Oli kiva nähdä miten pojat oli kasvanu. Kun sitä ei niin huomaa tästä omasta lapsesta, kun se kasvaa ja kehittyy niin salaa joka päivä. Onneksi niin. Illalla pokkesi serkku perheensä kanssa. Ja nyt odotellaan Oliverin kummitätiä tänne =)Mukavia syys iltoja!!!

5 kommenttia:

 1. Piti vielä mainita että meillä kerätään puolukat kaksi kertaa =)

  VastaaPoista
 2. Nå nu ska vi se om de fungerar :D
  Hoppas att du börjar uppdatera lite mera nu...

  VastaaPoista
 3. No Hianoooo!!!
  On vaan aina tämä täystuho täällä mukana...

  VastaaPoista
 4. Ihana nähdä että taas löytyy intoa, saat rakas ystävä nähdä että kaikki kääntyy paremmaksi päin. Ja nyt vielä kun uusi tuttu, nälkää kurniva pärkkele vatsassa, on saanut kunnian poiketa niin parin päivän päästä energiaa löytyy vaikkapa monelle jaettavaksi. Haleja sinulle! Sinulla on niiin kaunis koti!! Love uuuuuuuu!!=)

  VastaaPoista