sunnuntai 18. joulukuuta 2011

4 Adventti

Ei voi muuta sanoa kuin huh huh.. Mitään ihmeellistä ei olla saatu viikonlopun aikana aikaiseksi.
Mutta kovasti on ollut touhua monenmoista.

Ollaan nukuttu pitkään ja lötkötelty. Paitsi että mä olen ollut töissä joka päivä, mutta onneksi lyhyitä työpäiviä. Ollut "purkamassa" pahimmat ruuhka huiput..

Niin meillä on ollut ne Fammun 85 v syntymäpäivät. Isän sisko ruotsista oli täällä miehensä kanssa. Ja kyllä Oliverilla on ollut kivaa se on saanut huhtoa sydämmensä kyllyydestä. Ja uni on tullut iltaisin hyvin =) Ja niin on mullakin ollu kivaa ja on nukuttanut. Kunpa voisi useammin nähdä!

Eilen illalla oltiin kirkossa porukalla kuuntelemassa neljän kuoron joululaulu esityksiä. Kyllä oli ihanaa!
Oliver käyttäyty koko puolitoista tuntia niin kauniisti että kyllä äiti sai olla ylpeä. 

Tänä aamuna oltiin kullan ja Oliverin kanssa kuusi metsässä.
Eikä edes varkaissa =)
Vähän toispuoleinen mutta pieni ja nätti. Oliver oli nopeana koristelemassa kaikki punaiset koristeet kahteen alaoksaan, niin että oksat oli ihan maassa kiinni. Mutta sitten yhdessä tuumin osa siirrettiin ja osan oli pakko jäädä alas...

Nyt ei ole enään pitkä aika Jouluun. Tai nyttenhän se joulu on! Aaton jälkeen voin oikeastaan ottaa jo kaiken muun jouluun liittyvän pois paitsi valot.
 Ensi viikolla pitäisi vielä ehtiä vaasaan sellainen pika kierros. Ja mitään en ole jouluksi leiponut kuin piparit ja ne saa riittää. Ostetaan paljon suklaata ja nautitaan siitä.
Niin ja joulukortitkin on postittamatta. En aio ottaa mistään stressiä... Nyt ainakin tuntuu hyvin rennolta. Katotaan nyt sitten parin päivän jälkeen.


Veljeltäni =))

Niin no sattui täällä kyllä eilen yks "episodi"...

Kirkon jälkeen lähdettiin äidin luo syömään koko porukka ja mulla oli tietenkin puhelin mukana... Kirkossa otin sillä kuvia ja laitoin takin taskuun kun lähdettiin. Enkä muista sitä käyttäneeni sen jälkeen. Tapana on kyllä se aina laittaa jonnekkin keittiön pöydälle... Kun lähdettiin sitten kotiin niin en nähnyt sitä sitten missään ja ajattelin että kai se taskussa on.. Kotona sitä sitten aloin ettimään ja sitä ei ole missään taskussa ei laukussa ei autossa ei siis missään... No Paul soittaa äidille että onko se siellä. (Ja sehän oli tietenkin äänettömällä kun oltiin siellä kirkossa oltu)No ei ole. Mä lähden takaisin äidin luo sitä etsimään no ei sitä ole.. Ei sisällä ei pihalla. Ja luntakin oli satanu jo niin että maa oli ihan valkoisena. No ei muuta kuin kirkolle katteleen parkkipaikalle ja sinne missä oltiin kävelty et jos siihen edes valo syttyisi vielä kun siihen soittaa. No ei sitä löydy.. Tulin kotiin ja aloin parkuun hysteerisenä että kiva kiva siinä meni se puhelin ja pahinta oli se että se kapistus ei oo edes maksettu että kiva maksaa sellaista mitä ei ole enään edes olemassa. No päätin sit vielä yrittää kysyä että oliko veljeni nähnyt sitä sinä iltana? Ja niin se onnellisena ilmoittaa että joo hän on laittanut sen äidin laatikkoon keittiössä!!! Kyllä otti aivoon!!! Mulle tuli niin helpottunu olo että en enää muista et huusinko mä sille. Mutta sille raukalle on tainnu moni huutaa tänään.
Ja sit kun mä olin töissä niin se oli hakenu sen puhelimen mulle kotiin ja tuonu vielä kukkiakin.
No eipä taida mun puhelimeen enään koskea =))

En oo sulle vihainen! (en jaksa, oon vaan onnellinen et se löyty ja se on vaaaan silti puhelin mutta silti..)



ja nyt mä meen nukkuun että jaksan taas aamulla töihin!!


Petra


tiistai 13. joulukuuta 2011

Lucia

Sattuipa tänään sopivasti..
Äitini ja Fammuni tulivat tänään kaupoille ja mulla iski sopivasti ruokatunti päälle. Ja niin me kaikki kolme lähdettiin "kahville" käsikynkkää. No kahvilassa hetken tuumattuamme päätettiin porukalla pistää risaseksi ja syödä lounasta. Pöytään päästyämme niin mikäs mukavampaa olisikaan ollut kuin että kaupungin Lucia poikkesi sinne meille laulamaan ja valoa tuomaan.



Fammuni täyttää torstaina 85 vuotta.
Ja sitä sitten aiomme juhlia viikonloppuna.
Ja kovin mielissään oli tänään Luciasta =)

Meillä on täällä koko perhe taas kerran flunssassa. Mutta nyt ollaan jo ennen joulua mulla se tapaa iskee aina jouluksi. Että jos tästä nyt jotenkin selviäisi sitten siihen mennessä.

Niin ja tätini tulee ruotsista myös silloin torstai iltan. Ja olen saanut kunnian mennä hakemaan heidät Vaasan lentokentältä.
 Ja saan hyvän syyn samalla käydä moikkaamassa Kummipoikaani.
 Niin ja viimeiset joululahja hankinnat saan myös tehtyä.


Viime viikonloppuna meillä oli mun työpaikan pikkujoulut. Mun osalta ne meni hyvin rauhallisesti. Lähdettiin ruoan jälkeen kotiin, ei kylläkään mitenkään normaalia kun musta on kyse.. Mutta aamulla lähdettiin aikaisin kullan kanssa ihan kahdestaan Tampereelle.
Mulle se tiesi työtä... kävin tilaamassa töihin lisää tavaraa ja kultsi puppeli sai toimia kärrypoikana.. Ei se kauheen onnelliselta näyttäny =) JA sen jälkeen sitten omat shoppailut ja käytiin me vielä Ideaparkissa ja Ikeassa..
Raskas keikka oli vielä ku tää tautikin pukkas silloin päälle.
Ja mennessä keli oli oikein mukava, mutta... takasi tullessa kaikkea muuta. Tuiskutti koko matkan olo oli kuin olisi ollu jossain kalan pallosilmässä =/

Mutta tänä iltana mennään katsomaan Lucia kulkuetta ja kotiin juomaan glögiä ja sohvalle makaamaan...
Siitä on hyvä ilta tehty =))


Petra

ps. sori huno kuvan laatu.. tuli vähän hosuttua kun niin pääsi yllättymään =)