maanantai 23. toukokuuta 2011

höh...

No ei tärpännyt tälläkertaa uusityö..
Mutta ei se mitään mulla on tälläkin hetkellä kiva ja mielenkiintoinen työpaikka. Se toinen olisi vaan tarjonnut tukevat tikapuut ylöspäin.

Mukavaa työpäivää.
Petra

Sataa sataa ropisee...

Huhheijaa kun taas on aikaa kulunu.
Täällä on tapahtunut kaikenlaista mukavaa.

Pihalla on touhuttu jos jonkinlaista... etupihalle kultsipuppeli teki oikein ison kukka penkin. Tai siirsi sen paikas a paikkaan b..
Ja kyllä tuli hyvä, melkein just sellainen ku olin suunnitellutkin.
Kesäkukkia on istutettu ja kaikenlaista kropsuteltu. Kuvia en ole ehtiny räpsimään mutta laittelen niitä sitten myöhemmin. Niin ja nyt tuulee ja sataa niin en viitsi ulos mennä.

Äitienpäivää vietettiin kotosalla mummoa ja fammuja käytiin tervehtimässä. Käytiin purjehdusseuralla syömässä. Kyllä oli hyvää ruokaa ja miljöö on niin kaunis että voih...


Mia-Maria muotoili muumin. Ihana!

Tarkkaa hommaa mitään ei revitty rikki..


Oliverin 2v päiviä vietettiin tiistaina ja lauantaina oli sitte kunnon kemut... Että sitä metelin määrää mitä muutamasta pikkupojasta voikaan lähteä.

Ja sitä lahjojen määrää...
Polkupyörä, Lego maatila, junarata, pelastusliivit, virveli =)
3m uimaallas, kottikärryt, leluja ja lisää leluja..



Sisällä olen vähän viritellyt uusia verhoja..
Helppoja, yksinkertaista, valmista..
yleensä kyllä ompelen ja väsään itse mutta nyt on jotenkin virta loppu siitä että ottaisin ompelukoneen esille siitä on
lamppukin rikki..
uuden olen kyllä hankkinut mutta millään en saa otettua ruuvimeisseliä käteen ja vaihdettua sitä.

Ja työ rintamalla on tapahtunut sen verran että olen aloittanut uuden työn tavaratalon osaston vastaavana. Ihan uusi osasto mikä tarjoaa edullisia tuotteita kaikille jotakin periaatteella. Ja tällä viikolla sitten alkaa tuleen tavaraa näin alkuun vain vaivaiset 17 lavaaaaaaa....
Niin ja se toinen työpaikka mitä olen täälläkin tuskaillut hakemuksen kanssa niin se on vielä vaiheessa.. Tänään sain tietää että omasta mielestäni pahin kilpailijani on pudotettu pelistä pois. Perhosia pyörii mahassa =/
Eilen illalla käytiin mökillä grillaamassa ja nyt tulevana viikonloppuna mennään kyllä yöksi sinne. Kunhan siltä tavaroiden purkamiselta kerkeän. Edes saunaan...

Kesän odotusta...
Petra

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Uhma mikä ihana ikä!






Mun maailman keskipiste!
Voiko mikään olla ihanampaa kuin oman lapsen ihanan tahmeat pienet kädet puristuu kaulan ympäri!



Meille on muuttanut nyt asumaan uhma!
(ja känkkäränkkäkään ei ymmärrä välillä lähtee kotiin..)
Minä minä minä...
Ei suostu nukkumaan omassa sängyssä. En sitten tiedä että onko oikein antaa nukahtaa meidän sänkyyn ja sitten ku on nukahtanu niin nostetaan sinne omaan sänkyyn. Näin meillä nyt mennään ja miten sen oman sängyn saisi houkuttelevaksi. Ei sitä huuto konserttiakaan jaksa..

Mutta mukavaa meillä silti on.
Ei meillä nyt sentään koko aikaa kiukutella =)


KESÄ!!!!!!

Aah ja ihana toukokuu!
Mutta minne katosi se ihanainen aurinko....
Vappu meni niin hujauksessa että sitä ei edes huomannu olevan.


Laventelit ja ulkokalusteet odottelee jo ulkona. Ei muuta ku nauttimaan, mutta kuka tuolla tuulessa viitsisi olla palelemassa.



Kävin sitten viimeviikolla siellä Seinäjoella työhaastattelussa.
Hyvin meni... Kymmenen haastateltiin ja kolme pääsi soveltuvuus kokeisiin ja minä olen yksi niistä. Ja eilen sitten kävin siellä Tampereella niissä testeissä. Olipa sitten ihmepäivä... mikä kokemus. Sen jälkeen kyllä tuntui että onkohan musta yhtään mihinkään..
 Mitähän sellaisistakin kysymyksistä ne saa selville kuin et, pidätkö patsaiden koskettelusta, nautiko kun saat tunkea varpaasi mutaan, pidätkä tulesta... Hei halooooo! No ensi viikolla selviää sitten miten siinä hommassa käy. Pitäkää peukkua =)

Seinäjoella käydessäni poikkesin aivan ihanassa sisustus putiikissa. Joku vinkkasikin siitä jossain blogissa ja sehän sitten oli siinä matkanvarrella niin pakkohan oli lyödä jarrut pohjaan ja käydä kurkkaamassa. Matkaan tarttui elämäni ensinmäiset Riviéra Maison ihanuudet. Voikun voittaisi lotossa niin tietäisin kyllä minne nokkani suuntaisin. Tai saisi nyt edes työpaikan...


Tässä on meitin vappukoristeita tai no olihan meillä kyllä ilmapallot tietenkin hollilla. Oliverilla oli kyllä hauskaa. Koiraa kiusas pallojen kanssa ja ihmetteli sitten kovasti et miten ne niin rikki menee.. =) Ja nuoren miehen lempilause on tällä hetkellä = Voi jestas sentään... ja käsi silleen sopivasti suun edessä.  Mummu ja Uffa oli meillä vappuna grillailemassa. Ja toivat mukanaan tän ihanan saappaan,  Oliverin  mielestä se on hänen saappaansa =)

Tuulista päivänjatkoa

Petra