tiistai 29. maaliskuuta 2011

Minä MINÄ minä HALUUUUN....


Ollaan taas saatu nauttia ihanasta päivästä. Lähdettiin heti aamusta pulkkailemaan. Pellolla hanki kantaa jalat ei uppoo yhtään. Joten me lähdettiin peltojen yli käymään kaffilla fammun luona. Muffi sattui tuleen sopivatsi traktorilla puukuorma kyydissä. Kyllähän meillä oli siinä sitten paljon katsottavaa.

Nyt on pikku mies päikkäreillä.
Ja mä olen saanu rauhassa kirjoittaa sen työhakemuksen.
On se vaan niin kovaa hommaa, mulla aivan surisee päässä vieläkin.
Nyt pitäisi alkaa laittaa ruokaa, ajattelin tehdä kanakiusausta.

Mulla on ollu lainassa iskän uusi läppäri kun toi meidän oma kone takkuaa vähän väliä. On tää niin ihana. Nyt olisi kamala läppäri kuume. Olis niin kätevää kun vois ottaa koneen välillä vaikka keittiöön niin pikku mieskään ei pääsisi touhuamaan ihan omiaan.

Niin ja meillä on nyt oikeen minä minä vaihe käynnissä.
Minä haluun. minä itse. minä minä.minä.   Ihanan raivostuttavaa =)



Mun kulta työn touhussa.


Tässä vähän lähikuvaa meidän uudesta keittiön tapetista.


















Mukavaa Tiistaita
Petra

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Ihanaa vapaa päivä!

Ollaa pikku ukon kanssa vietetty oikein mahtava talvipäivä... Aurinko on paistanut vaikka olikin aamulla maa taas ihan valkoisena. Käytiin Oliverin daagis kaverin luona hati aamusta leikkimässä. Ja kyllä sitä touhua taas kerran piisasi. Ja uni maistui makoisalle sen päälle.

Nyt pitäisi alkaa taas kirjoittaa työhakemusta...
Mistä oikein tietää että miten paljon kannattaa itseänsä ruveta kehumaan ettei vasta puolelle tuu heti olo ettei viitsi hakemusta edes loppuun lukea...
Niin ja yleensäkkin itsensä kehuminen on jotenkin kamalan vaikeaa.
Miksi juuri sinä olisit oikea henkilö meidän yritykselle????
Haloo no siksi kun mä vaan tiedän sen että oon... mutta miten saada se oikein kerrottua paperille?!




Pullan tuoksuista maanantai iltaa =)

Petra

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Auringon paistetta...

Kylläpäs taas ehti vierähtää aikaa siitä kun viimeksi täällä mitään kirjoittelin.
Vihdoinkin alkaa tuntumaan siltä että kevät ehkä sittenkin saapuu tänne. Meillä on jo ihan mukavasti  pihasta lumi sulanu, ihana tunne ku räystäistä tippuu vesi ja linnut laulaa. Oon saanu nauttia näistä ihanista kevät päivistä kerrankin oikein kunnolla. Ollaan Oliverin kanssa päivisin ulkoiltu oikein kunnolla ja sit onkin päikkärit mistunu tosi makoisille.

Niin mulla loppui tosiaan ne työt sitten viimeinen päivä helmikuuta. Suunnittelin kaikenlaista mitä pitäisi sitten tehdä kun jään työttömäksi. Mutta kävikin niin että aloitin uudessa työpaikassa jo heti seuraavana päivänä. Tosin se on vaan "extra" hommaa että aina tarvittaessa. Mutta tämä kuukausi on ainakin paiskittu töitä niin paljon kun vaan on ehtiny. Nyt sitten ensi viikolla rauhoittuu kun vakkari henkilökunta on pitänyt talvi lomansa. Et saa nyt sitten nähdä miten tässä pari kuukautta menee sittenhän onkin jo kesäloma aika.

Muuten täällä meillä ei ole mitään kummempaa tapahtunut. Keittiöön ollaan vaihdettu vaalea tapetti siitä kuvia sitten joskus myöhemmin. Ja vähän huonekaluja ollaan maalailtu, tietenkin valkoiseksi =)

Puutarha kurssi oli muuten todellinen pettymys! Kävin vain sen yhden kerran... Sitä oli vetämässä sellainen vanha papparainen joka ei välillä edes muistanu että mitä se oli juuri hetki sitten puhunut. Ja oli kovin ankara mielipiteissään. Mutta olen mä saanut silti pähkäiltyä mitä mä tohon etupihalle istutan ja miten sen toteutan. Pääsisipä jo hommiin.  Uudessa työpaikassa on muuten julmetusti lehtiä ja niitä sitten aina tilaisuuden tullen ohimennen vilkaisen. Niin kyllähän niitä ideoita sitten löytyykin...



Kääpiö Fammun luona ilmeisesti lähdössä lypsylle..


Apina orkesteri! (Tack Nisse =)  ) Huomatkaa eväät rummun päällä, jos sattuisi nälkä yllättään..

Kummien kanssa kaikkea kivaa keksitty...



Kelkkailu on kivaa mutta aika raskasta hommaa jos on tullu uutta lunta.



Väliaikainen tv pöytä viritelmä, mutta kyllä se silti toimii todella hyvin pikku Jussille=)

Ja tässä kiitos monen vuoden työstä=/

Kohta pitää lähteä töihin joten mukavaa lauantai iltaa kaikille!
TV. Petra


PS. Tänään on 7 500 000 € lotossa!!! Voi ku sais 1/10 siitä...